Heemskerk_en_Feijen_Ons_Team
Ons team bestaat uit twee ervaren en prettige notarissen, drie enthousiaste kandidaat-notarissen en een aantal betrokken medewerkers. Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en kunnen u adviseren.

mr. Jasper Heemskerk linkedin

Notaris en expert Leven j.heemskerk@heemskerkenfeijen.nl “Mijn grootste plezier in mijn werk haal ik uit het luisteren en in gesprek gaan met u. Ik vind het interessant om samen te zoeken naar de beste oplossing. Het is elke keer weer anders en dat leg ik graag uit.”

mr. Reinier Kleijne linkedin

Notaris en expert Ondernemen r.kleijne@heemskerkenfeijen.nl “Als notaris ben ik óók ondernemer en mede daardoor begrijp ik heel goed dat er in uw leven heel veel onderwerpen zijn waar u aandacht aan moet geven. U kunt echter niet overal aan denken en alles in uw eentje regelen. Ik kan u daar heel goed bij helpen. Uw persoonlijke situatie is daarbij uiteraard het uitgangspunt. Ik ga graag het gesprek met u aan. Alles kan daarbij aan de orde komen: uw onderneming, uw huis, uw relatie, uw kinderen, uw erfrechtelijke situatie, belastingzaken en alles wat verder maar van belang is. Wat beweegt u? Wat is voor u het belangrijkste? Samen bekijken we wat u kunt en wilt regelen. Zo kunnen we het leven, en alles wat daarbij komt kijken, een beetje overzichtelijker maken. Behalve notaris ben ik ook mediator of, met een ander woord, bemiddelaar. Mocht u ooit te maken krijgen met een conflict dan kan ik u en de andere betrokkenen helpen om zélf en sámen een oplossing te vinden. Een gang naar de rechter is namelijk in veel conflictsituaties helemaal niet nodig. Dat bespaart u ook veel tijd en geld. Ik help u daar graag bij!”

mr. Thomas Piekhaar linkedin

kandidaat-notaris en expert Wonen t.piekhaar@heemskerkenfeijen.nl “Als (waarnemingsbevoegd) kandidaat-notaris ben ik werkzaam op alle notariële rechtsgebieden: onroerend goed (nieuwbouw, particulier en commercieel onroerend goed), personen en familierecht en ondernemingsrecht. In mijn dagelijks werk houd ik mij met name bezig met het adviseren over, het opzetten en begeleiden van (commerciële) onroerend goed transacties, waaronder (executie) veilingen, (complexe) beleggingstransacties, (onder)splitsingen in appartementsrechten, erfpacht- en financieringsconstructies. Wat ik belangrijk vind is dat er niet alleen maar aandacht is voor één klein onderdeel. Het gaat uiteraard ook om de situatie. Het is belangrijk alles goed in kaart te brengen voordat er keuzes worden gemaakt. Daarbij wil ik u graag van dienst zijn.”

Menno Heemskerk

Expert Wonen m.heemskerk@heemskerkenfeijen.nl “Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van wonen kan ik iedereen helpen. Het gaat erom de juiste weg te kiezen en welke dat is, is per geval weer anders.”

Nancy Ramdajal

Medewerker n.ramdajal@heemskerkenfeijen.nl