Heemskerk & Feijen notarissen is hét notariskantoor in het hart van Loosduinen, Den Haag. Het kantoor heeft een lange geschiedenis die ver teruggaat in de vorige eeuw. Zowel Jasper Heemskerk als Reinier Kleijne hebben voor hun benoeming tot notaris een lange tijd als kandidaat-notaris op het kantoor gewerkt.

Mr. J.M.C. Heemskerk is met ingang van 1 januari 2009 als notaris benoemd op ons kantoor als opvolger van mr. H.P. Heemskerk. Laatstgenoemde is de vader van Jasper en als notaris op ons kantoor werkzaam geweest van 1 september 1984 tot en met 31 december 2008.

Mr. R.O. Kleijne is ook met ingang van 1 januari 2009 als notaris benoemd op ons kantoor als opvolger van mr. G. Feijen. Laatstgenoemde is als notaris op ons kantoor werkzaam geweest van 1 februari 1991 tot en met 31 december 2008.