Wonen
Een woning kopen is een hele beslissing. U heeft vast veel te regelen. Wij begrijpen dat u dan zo weinig mogelijk tijd wilt steken in de ‘juridische afwikkeling’. Wij nemen die zorg voor u uit handen.

Bij onroerend goed projecten kunnen wij u goed adviseren over de fiscale- en juridische opzet. Onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn de omzetbelasting, overdrachtsbelasting, samenwerkingsvormen en eigendomsrechten.

Tevens kunnen wij voor u onder andere de volgende akten opstellen en passeren:

• koopcontract;
  • leveringsakte (eigendomsoverdracht);
  • hypotheekakte, zowel “losse” hypotheken als “oversluitingen”;
  • akten van verdeling en levering (in geval van echtscheiding of beëindiging van een samenwoning);
  • splitsingsakten en wijziging van splitsingsakten;
  • heruitgifte in erfpacht;
  • veilingen.

Snel, efficiënt en professioneel zaken doen. Zo doen wij dat bij Heemskerk & Feijen.

Wij komen graag direct met u in contact om alles in één keer goed te regelen. Neemt u contact op met onze experts op het gebied van wonen, Reinier Kleijne, Menno Heemskerk of Thomas Piekhaar. Zo wordt alles goed voor u verzorgd.